Fashion en social media

Dat social media lang niet alleen gebruikt wordt om persoonlijke updates te plaatsen of foto’s up te loaden, daar zijn we inmiddels allemaal mee bekend. Waar het eerst daarmee begon, begonnen later ook merken, organisaties en bedrijven profielen aan te maken. Hoe meer volgers, hoe meer mensen het nieuws van het merk, de organisatie of het bedrijf te horen en te lezen kregen.

Social media maakt het eenvoudig om alles te delen en om alles van elkaar te zien. Zo ook kleding, schoenen en sieraden. Vaak wordt er gereageerd op dat leuke truitje, die vette schoenen of die mooie oorbellen. En daar dachten ook designers en kledingwinkels wat mee te kunnen.

fashion-social-media

Tegenwoordig plaatsen veel kledingwinkels hun nieuwste collectie direct online. Alles wordt gefotografeerd en op Facebook gezet. Op deze manier is interactie eenvoudig en mensen kunnen direct vragen stellen over maten, de kleur enzovoort. Een snellere verkoop en meer bezoekers in je winkel is hiermee met populaire producten gegarandeerd.

Zoals mensen nieuwe producten voorbij zien komen van kledingwinkels en dergelijke. Zo houden ook veel mensen personen in de gaten, artiesten, beroemdheden, celebs. Kleding wordt geïnspecteerd en iedereen gaat meteen op zoek naar die leuke broek of stoere laarzen.

gespot-steve-madden

Mensen worden hierdoor dus geïnspireerd en inspireren op hun manier ook weer anderen. Dit laatste zorgt voor een nieuwe reden wat betreft het plaatsen van foto’s. Zo zijn de schoenen van Steve Madden zijn gewaagd, hij ontwikkelt ze en wil vrouwen hiermee het vertrouwen geven dat ze verdienen. Wanneer jij je Steve Madden shoes draagt hoeft het niet eens meer gevraagd te worden of die foto op Facebook geplaatst gaat worden te ja of te nee, want je draagt iets uit. Je laat zien wie je bent, wat je draagt en hoe het staat. Steve Madden zorgt er voor, met behulp van social media, dat fashion in welke vorm dan ook, de vrouw verrijkt, inspireert, uitdaagt en laat zien! Sinds vorige jaar heeft Steve Madden dan ook zijn eerste winkels geopend in de Benelux en naar verluid zullen er nog meerdere komen.

 

Tags: , ,

 

Meer Berichten in Social